Фолклорна аеробика

Целта на часовете по Народни танци е да бъдат съхранени, да се популяризират и разпространяватБългарските народни хораот повече българи, зачитащи своите традиции и фолклор и желаещи да се докоснат до магията на танца.В часовете се изучават най-популярните хора от различните облати - Пиринска, Родопска, Шопска, Северняшка, Тракийска и Добруджанска.Класовете са за любители и са място за отмора, срещи и забавление на хора от различни възрасти, с различни интереси и професии.Ако ви предстои сватба или тържество и искате да се хванете на хорото, но не смеете, елате първо при нас.Тук ще научите и
затвърдите най-популярните български хора и ще добиете достатъчно увереност, за да се впуснете във веселбата от все сърце.
В часовете по народни танци са добре дошли както хора, които за 1-ви път ще се хванат на хорото, така и такива за които
българския фолкор се е превърнал в неизменна част от живота.

Фолклорна аеробика е комбинация от народни танци и аеробика. Часът се провежда изцяло под съпровода на Българска народна музика и е изграден на следния принцип - 45 мин. аеробна част, в която са включени елементи от най - популярните български хора и 15 мин. упражнения включващи тонизирането на всички мускулни групи. Съчетавайки очарованието и емоционалността на Българските народни танци със спорта, в часовете по Фолклорна аеробика неусетно горим калории, зареждаме се с енергия и работим за цялото тяло .

График на заниманията :

ТРЕНИРОВКАТА ПО НАР.ТАНЦИ НЕ СЕ ПРОВЕЖДА !